Op 28 september organiseert Breda Airport (EHSE) een Safety Meeting voor iedereen die op enige manier betrokken is bij General Aviation.

Er zal worden gesproken over lokale zaken maar ook in bredere zin over wat er nog te doen valt op het gebied van veiligheid. Dat gebeurd in een luchtige setting en daarmee proberen we de veiligheid, die we uiteindelijk samen vormen, te bevorderen.

De aankomende safety meeting zal niet alleen over de gebruikelijke "Be ready for Winter operations" gaan, maar zal ook nader ingaan op de 5 toprisico's die zijn geïdentificeerd in de Nationale Luchtvaartveiligheid Analyse:

  • Geen goede vliegvoorbereiding (GA.25)
  • Complex en versnipperd Nederlands Luchtruim (GA.12)
  • Laag vliegende motorvliegtuigen in de nabijheid van lierbanen van zweefvliegclubs (GA.32)
  • Onvoldoende separatie tussen vliegtuigen (inclusief gevolg turbulentie) (GA.23)
  • Geen of beperkt omgevingsbewustzijn (GA.27)

Nadat we de sprekers gehoord hebben, zullen we door gaan met de bekende Safety Quiz waarmee je wederom prachtige prijzen kunt winnen, zoals een van de 6 vouchers voor vliegtuigbrandstof t.w.v. €50,- of een landingskaart t.w.v. €165,-.

De avond zal worden afgesloten met het gebruikelijke biertje en balletje, aangeboden door de Havenmeester.

Informatie

De Safety Meeting zal plaats vinden op 28 september 2022 op de Bredasebaan 2 te Bosschenhoofd, in de evenementen hangar Terminal op Zuid
De inloop is vanaf 19:00. Je word opgewacht met koffie.
Het programma zal om 19:30 van start gaan en duurt tot 21:45.

Wil je niet met een lege maag aankomen? Geen probleem! Bij Restaurant Bargo kun je voor €10,75 het "Safety Menu" reserveren. Je kunt kiezen uit een Black Angus Burger, of Raviolio Ricotta & Spinazie, en kunt via deze link reserveren.

Aanmelden

Wil je de Safety Meeting op Breda Airport niet missen?
Geef je dan nu op via safety@breda-airport.eu.