Welke functie heb je?

Ik ben sinds 2 januari 2024 medewerker Ledenservice bij de KNVvL.

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik op het bondsbureau in Woerden waar ik voornamelijk bezig ben met het beantwoorden van telefoontjes en e-mails van onze leden.

Wat vind je leuk/interessant/belangrijk aan je werk bij de KNVvL?

Het contact met onze leden vind ik erg leuk. Een gesprek wat vrolijk wordt afgesloten en waar ik heb kunnen helpen geeft mij een goed gevoel. Momenteel zijn we natuurlijk druk met een transformatie binnen het bondsbureau. Dat vind ik erg interessant en ook een uitdaging.

Wat maakt een normale werkdag, een geweldige werkdag voor jou?

Als we met het team een productieve, maar ook leuke dag hebben gehad met als kers op de taart bijvoorbeeld een wandeling tijdens de lunch in het zonnetje.

Met welke collega's werk jij het meest samen?

Ik werk het meest samen met Kaylee Slag van Ledenservice. Daarnaast heb ik ook contact met Frank Schellenberg inzake het CRM, met Sanne de Bonte voor de communicatie naar onze leden en met Marleen Snaak over zaken zoals VOG's en clubzaken.

Ben je actief binnen de luchtvaart? Zo ja; hoe? En wat vind je er leuk aan? If not; wat zou je nog wel eens willen proberen binnen de luchtvaart?

Nee, ik ben helaas niet actief binnen de luchtvaart. Deze zomer wil ik wel een tandemsprong gaan maken met vriendinnen (als ik durf).

Welk nieuws/ welke ontwikkeling binnen de luchtvaart heeft in de afgelopen jaren de meeste indruk op jou gemaakt?

Omdat ik niet actief ben binnen de luchtvaart zijn dat helaas toch de grote rampen zoals die op 11 september en die met de MH17.

Als je overal naar toe kunt vliegen, waar vlieg jij dan het liefst naar toe?

Ik hou van reizen dus het maakt me niet uit, ik stap wel in!

Wat is het belangrijkste voorwerp dat je op je bureau hebt liggen/staan?

Mijn lievelingspen, post-its en mijn laptop.