Vergaderen bij de KNVvL

Binnenkort een vergadering of bijeenkomst te plannen? Het KNVvL verenigingsbureau in Woerden is beschikbaar!

Onze locatie is zeer geschikt voor fysieke vergaderingen en bijeenkomsten. Woerden ligt centraal aan de A12 en we hebben voldoende gratis parkeermogelijkheid rondom het pand. Het verenigingsbureau ligt op enkele minuten lopen van het station. Ook voor vergaderingen op afstand kan je bij ons terecht. Wil je een combinatie van beide? Dat kan!

Klik hieronder voor onze prijslijst voor het jaar 2024.

Bestand Type Grootte
Prijslijst huurfaciliteiten KNVvL 2024 pdf 227,975 KB

Voor KNVvL-afdelingen en -commissies wordt er geen zaalhuur in rekening gebracht. Voor de consumpties betaal je maar één bedrag per persoon. Je vergadert dus niet alleen goed, maar ook voordelig!

Reserveer!

Wil je ook gebruik maken van onze ruimtes of voorzieningen? Stuur dan een mail naar office@knvvl.nl en vermeld hierbij met hoeveel personen je aanwezig zult zijn en wie jullie contactpersoon is.

Wil je meer informatie? Ook dan kun je je vraag stellen op bovenstaand mailadres of bellen naar 0348 - 43 70 60.

Onze vergaderruimtes

Online meetings, opleidingen en lezingen

Onze vergaderruimtes zijn van moderne apparatuur voorzien waardoor je ook deels fysiek en deels op afstand kan vergaderen. We hebben hiervoor een stabiele verbinding ingericht via onze server en ook hebben we een betrouwbaar account bij ZOOM afgesloten. Via ZOOM kan je vergaderen vanuit huis en hoeft er niemand te reizen. Een ZOOM-vergadering scheelt tijd en reiskosten.

Opleiding
Het is zelfs mogelijk een opleiding of lezing te geven die live gestreamd wordt via het beveiligde YouTube-kanaal van de KNVvL. De KNVvL-afdeling Ballonvaren gebruikt deze voorziening al naar volle tevredenheid voor de theorieopleiding. De lessen worden ook opgeslagen zodat de leerlingen deze op elk gewenst moment nog eens kunnen nazien.

(Technische) ondersteuning
Voor de technologische middelen is een handleiding beschikbaar.

Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.
Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.