Vergaderen bij de KNVvL

Binnenkort een ruimte nodig voor een luchtsport gerelateerde bijeenkomst? Het KNVvL Bondsbureau in Woerden is beschikbaar!

Onze locatie is zeer geschikt voor fysieke vergaderingen en bijeenkomsten. Woerden ligt centraal aan de A12 en we hebben voldoende gratis parkeermogelijkheid rondom het pand. Het Bondsbureau ligt op enkele minuten lopen van het station. Ook voor vergaderingen op afstand kan je bij ons terecht. Wil je een combinatie van beide? Dat kan!

Voor KNVvL leden, clubs, besturen en commissies wordt er geen zaalhuur in rekening gebracht. Voor de consumpties betaal je een vast bedrag van €5,- per persoon. Je vergadert dus niet alleen goed, maar ook voordelig!

Aanvraag zaalverhuur

Wil je gebruikmaken van onze ruimtes of voorzieningen? Vul dan dit formulier in, en wij behandelen je aanvraag. Zodra de door jou aangevraagde datum beschikbaar is, ontvang je een bevestiging van ons.

Valt de bijeenkomst niet onder een luchtsport gerelateerde bijeenkomst, dan vragen we je te mailen je ook te mailen naar [email protected]

Let op: Alleen niet luchtsport gerelateerde bijeenkomsten worden via de mail in behandeling genomen.

Onze ruimtes bij het Bondsbureau