De verzekeringen die de KNVvL voor de vliegende afdelingen heeft afgesloten zijn nu inzichtelijk via de Mijn.KNVvL. Na inloggen met lidnummer KNVvL en wachtwoord kan een lid die verzekeringen inzien zoals die voor hem/haar van toepassing zijn. De polissen zijn nu alleen voor leden inzichtelijk en niet voor derden. Verder is hierbij per luchtsport een onderscheid gemaakt. Een parachutist kan dus niet de polissen van een zweefvlieger zien. De KNVvL heeft de volgende verzekeringen afgesloten:

Modelvliegsport
- WA-verzekering leden

Parachutespringen
- WA-verzekering leden en aspirant-leden

Schermvliegen / Deltavliegen
- WA-verzekering leden en aspirant-leden

Zweefvliegen
- WA-verzekering leden en aspirant-leden
- WA-verzekering materiaal (WAM)
- WA-verzekering lieren
- Machinebreuk verzekering

Deze verzekeringen zijn afgesloten bij maatschappijen als De Nederlandse LuchtvaartPool en worden beheerd door intermediairs zoals Driessen en Rappange en Assurantiehuis Vanderveen. Daarnaast heeft de KNVvL nog andere verzekeringen afgesloten. Te weten een WEGAS verzekering afgesloten voor al haar vrijwilligers in officiƫle besturen en commissies. Hierbij wordt het eigen risico van verkeersdeelname bij KNVvL-werkzaamheden afgedekt. Verder een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een inboedel/inventarisverzekering. Onder deze laatste valt bijvoorbeeld de kantoorinventaris, maar ook de diverse sportapparatuur van afdelingen.

Inloggen op mijn.KNVvL


Je wachtwoord voor mijn.KNVvL.nl vraag je zelf aan op mijn.KNVvL. Gebruik hiervoor je lidnummer en het e-mailadres waarmee je bij de KNVvL geregistreerd bent.