De online wedstrijd

Deze Rookie online wedstrijd is een wedstrijd voor jongeren tot 16 jaar, of ze nu deelnemen aan het Rookie project of individueel met een Rookie model vliegen.

Het concept is heel eenvoudig: zorg ervoor dat een volwassene de vlucht timet en begeleidt, maak plezier en stuur je beste tijd in. De top 10 zal worden weergegeven in de wereldwijde ranglijst. Om privacy redenen zal dit alleen je vluchttijd, voornaam, leeftijd en locatie zijn. De wereldwijde ranglijst wordt elke maand bijgewerkt.

Aan het eind van elk jaar belonen we de top 10 met een mooi certificaat/prijs. Aviationtoys.nl reikt een nieuwe kit naar keuze uit voor de top 3 en een verrassing kit voor de top 7.


Hoe zendt je je vlucht in?

*** Vraag je ouders altijd om toestemming om je gegevens in te sturen als je minderjarig bent! ***

Aarzel niet om foto's en/of video's te uploaden wanneer je het Flight Submission Form invult. De wedstrijdcommissie ziet deze maar al te graag! Ze gebruiken deze graag op de website of op sociale media. Elk jaar beloont de wedstrijd commissie degenen die hun materiaal hebben gedeeld met een verrassingskit van aviationtoys.nl voor een willekeurig gekozen foto of video!

Vul het Flight Submission Form in

De regels van de online Rookie wedstrijd

Om aan de online wedstrijd mee te kunnen doen dien je wel aan alle wedstrijd regels te voldoen. Klik hier om de wedstrijdregels te bekijken.