Op 10 september vindt de vierde editie plaats van de AirFair Teuge. Op de AirFair vind je verschillende organisaties in de General Aviation, te koop aangeboden vliegtuigen en dit jaar is er ook voor het eerst een duurzame luchtvaart hoek. Entree is gratis.

Airfair

Op de markt vind je verschillende luchtvaarscholen, verzekeringsbedrijven, onderhoudsbedrijven, zelfbouwers en alles wat met de general aviation te maken heeft. Ook worden er verschillende vliegtuigen te koop aangeboden. In de duurzame hoek vind je organisaties als E-Flight, Inholland, DEAC. Hier vind je de Tesla’s onder de vliegtuigen en worden de nieuwste ontwikkelingen geshowd.

De AirFair is een goede plek om te netwerken en nieuwe kennis op te doen over de general aviation. Daarnaast zullen er ook verschillende sprekers aanwezig zijn op de AirFair, het programma volgt nog.

Praktische zaken

Datum: 10 september
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: de Zanden 57b, vliegveld Teuge (EHTE)

De toegang tot AirFair Teuge is gratis. Bezoekers die vliegend aankomen en deelnemen aan de Fly-in, worden verzocht zich vooraf aan te melden via amnetherlands.nl/fly-in. Meer info vind je op airfairteuge.nl