Wie zijn de mensen van het verenigingsbureau van de KNVvL? Wie zijn zij, wat doen ze en waarom kiezen zij voor de KNVvL? Deze keer is het woord aan Kaylee Slag. Onze enige echte vertrouwde medewerkster van Ledenservice!

Welke functie heb jij binnen de KNVvL?

Graag noem ik mezelf allround ledenservicemedewerkster. Ik houd mij bezig met alle vragen die leden en clubs stellen per telefoon of mail. Dit kan gaan over onder andere lidmaatschappen, verzekeringen en bestellingen. Tevens verwerk ik voor de meeste afdelingen de brevetten, geef ik de bestellingen uit de webshop uit en help ik mijn collega’s met bijvoorbeeld de examens.

Sinds wanneer werk je bij de KNVvL en hoe ben je hier terrecht gekomen?

Ik ben sinds juli 2022 werkzaam bij de KNVvL, nog niet zo lang dus! Met mijn achtergrond als ballonvaarder, was de KNVvL mij niet onbekend. Ik heb hier via Stebz mijn theorie examens gedaan en kende al een paar collega’s. Uiteindelijk was er een openstaande vacature waarbij mijn kennis goed aansloot.

Wat is het belangrijkste voorwerp dat je op je bureau hebt liggen/staan?

Mijn bureau is voor mij een georganiseerde chaos. Uiteraard staat er een telefoon en mijn computer, soms ligt er post en er staat altijd handcreme en labello op mijn bureau. Maar toch is het belangrijkste op mijn bureau: POST-ITS! Zaken die ik niet direct kan oplossen, schrijf ik op zodat ik een reminder heb. Gedurende de week verdwijnen er post-its en komen er post-its bij.

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

In veel opzichten ben ik toch wel een gewoontedier en zijn mijn dagen redelijk standaard ingedeeld. Ik start eerst alles op en zet alles op de computer klaar om mijn dag te beginnen. Als alles klaarstaat pak ik een Latte Macchiato en een thee en begin ik met werken. Ik zet vaak muziek op zodat ik beter geconcentreerd mijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Wat maakt een normale werkdag, een geweldige werkdag voor jou?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Een geweldige werkdag is voor mij wanneer we met alle collega’s gelachen hebben en we elkaar goed kunnen helpen. Gelukkig gebeurd dat lachen altijd als we gezamenlijk lunchen met elkaar en het helpen gedurende de dag.

Met welke collega's werk jij het meest samen?

Als ledenservice mag ik me ‘bemoeien’ met alle afdelingen en werk ik dus met iedereen samen! De ene week is het meer met communicatie, dan is het weer meer met STEBZ of meer met financieel. Het is een leuke afwisseling!

Ben je actief binnen de luchtvaart? Zo ja; hoe? En wat vind je er leuk aan?

Zelf ben ik actief binnen de luchtvaart als ballonvaarder. Mijn ouders varen beide al 20 jaar en na 20 jaar heb ik dan ook eindelijk zelf mijn brevet gehaald! Ik vaar inmiddels commercieel en vind het contact met de passagiers en de prachtige plekken waar ik door heel Nederland kom fantastisch! Een grote droom is om niet alleen in Nederland te varen, maar ook in diverse landen over de wereld!

Ik heb ook mogen proeven van parachutespringen, paramotorvliegen en paragliden. Binnenkort staat zweefvliegen nog op de planning. Het is heerlijk om het vrijheidsgevoel van een vogel te ervaren.

Als je overal naar toe kunt vliegen, waar vlieg jij dan het liefst naar toe?

De lijst van plekken waar ik allemaal nog heen wil is eindeloos! Ik kan niet kiezen waar ik het liefste naar toe zou willen. Hoog op de lijst staat in elk geval Madagaskar. Maar ook wil ik nog een keer naar Indonesië, Peru en Turkije.