Op zaterdag 5 en zondag 6 augustus zullen de Zeeuwse Vliegdagen weer plaatsvinden op Vliegveld Midden-Zeeland. Sinds 2018 zorgt de Stichting Evenementen Midden-Zeeland hier voor een variërend programma waarbij bezoekers alle facetten van de luchtvaart kunnen beleven. Ook de KNVvL is hierbij aanwezig.


Wat is er te doen?

Op de Zeeuwse Vliegdagen valt er van alles te zien en te doen. Denk aan demonstraties van vliegtuigen, ballonnen en drones, of aan rondvluchten en simulatoren.

Naast deze activiteiten vindt je op de Zeeuwse Vliegdagen ook een foodplaza, gezellige muziek, een braderie vol boeiende stands, springkussens, draaimolens en natuurlijk heel veel vliegtuigen!

Ook zullen er verschillende overheidsinstanties zoals reddings- en hulpdiensten aanwezig zijn om te laten zien wat zij in de luchtvaart doen.

Kortom, genoeg om een weekend mee te vullen!

KNVvL op de Zeeuwse Vliegdagen


Kom jij naar de Zeeuwse Vliegdagen? Loop dan ook zeker even naar het KNVvL-plein waar wij met een groot deel van onze afdelingen zullen staan.

Hier geven we je onder andere meer informatie over de verschillende luchtsporten die wij vertegenwoordigen en kun je zien wat wij doen om het luchtruim open te houden voor onze leden.

Wij hopen hierbij ook veel van onze leden in levenden lijve te kunnen ontmoeten. Zien we je daar?

Meer informatie

Wanneer: zaterdag 5 augustus van 10:00 – 19:00
zondag 6 augustus van 10:00 – 16:00

Waar:
Vliegveld Midden-Zeeland
Calandweg 36, Arnemuiden

Tickets:
Entree betaal je aan de deur.
€ 5,00 voor volwassenen.
€ 2,50 voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
€ 0,00 voor kinderen tot 4 jaar.

Parkeren:
Gratis langs de berm.


Op de website van de Zeeuwse Vliegdagen lees je meer. Klik hier om direct naar deze website te gaan.

(Foto's met dank aan: Kees Marijs, David Booster, Ronald Vermeulen, Nico Heertjes en Henk Backer)