DAAN SCHUURMANS EN FEDJA VAN HUÊT IN SERIE OVER LUCHTVAARTPIONIERS
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders waarvan de opnames begin juni van start gaan.

De nieuwe serie speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker (Fedja van Huêt) en oprichter van de KLM Albert Plesman (Daan Schuurmans) waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. Wat de internetrevolutie heden ten dage betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart destijds.

Regisseur Joram Lürsen (Bankier van het verzet, Alles is Liefde, Alles is Familie en Publieke Werken) en schrijver Thomas van der Ree (Bankier van het Verzet) vertellen in acht afleveringen het epische verhaal van een jongensdroom. De serie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door de AVROTROS en door Sales agent Global Screen wereldwijd worden verkocht.

Vliegende Hollanders wordt geproduceerd door Topkapi Films die eerder met regisseur Joram Lürsen de bovengenoemde Alles is Liefde, Alles is Familie en Publieke Werken maakten. Inmiddels heeft Topkapi Films meer dan 90 films geproduceerd zoals De Heineken Ontvoering, Black Butterflies en co-produceerde Zwartboek.

Met een budget van bijna 8 miljoen euro is dit een van de grootste Nederlandse series ooit. Voor een beperkt aantal deelnemers is het nog mogelijk om deel uit te maken van deze spectaculaire productie door te investeren in een winstdelende participatie. De investering zal direct in de productie zijn en is mogelijk vanaf €2.500,-. Het risico van de investering is maximaal 50% aangezien producent Topkapi TV een inkomstengarantie afgeeft. Mocht u geïnteresseerd zijn stuur dan een mail aan producent Arnold Heslenfeld via [email protected] en ontvang vrijblijvend de flyer en prospectus met meer informatie.

Topkapi Films
Kloveniersburgwal 131-D
1011 KD Amsterdam
0203032494
[email protected]
www.topkapifilms.nl

Daan Schuurmans speelt de rol van Albert Plesman (© Bowie Verschuuren)
Daan Schuurmans speelt de rol van Albert Plesman (© Bowie Verschuuren)
Fedja van Huêt is Anthony Fokker in de nieuwe TV-serie (© Bowie Verschuuren)
Fedja van Huêt is Anthony Fokker in de nieuwe TV-serie (© Bowie Verschuuren)