UPDATE DD. 01-01-2023

De indoor fly-in van zondag 12 februari heeft met 25 inschrijvingen het maximum aantal bereikt.

De komende tien inschrijvingen worden op een wachtlijst geplaatst en dan houdt het op. Aanmelden voor de wachtlijst kan door een mail te sturen naar: indoorvianen2023@gmail.com. Vermeld erbij: je KNVvL nummer en of je 2,4 GHz vliegt of 35 MHz.

Ook vragen we je om aan te geven of je,· vleugel of drone (racedrone) vlieger bent. Als je bijzondere vragen of ideeën hebt horen we het graag. Een bijzonder model, pylonen om omheen te vliegen of een uitdaging.

Nog een herinnering:

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van ons. Pas dan is jouw plek gereserveerd! Vervelend voor late aanmelders, maar een te drukke hal levert veel schade (mid-airs) op en is voor niemand meer echt leuk....

*********************

ORIGINELE TEKST

Zondag 27 november jl. hebben er een kleine 60 indoor vliegers het luchtruim in drie hallen van het complex Helsdingen (on)veilig gemaakt. Ondanks het grote aantal was het over de dag heen zelden heel erg druk in de lucht. Het aantal mid-airs viel ook erg mee. Halverwege de middag waren er 3 demo aeromusical vluchten. In 25 jaar indoorvliegen is er veel bereikt, vooral dankzij kleinere elektronica, betere (borstelloze) E-motoren en lipo accu’s.

Op zondag 12 februari 2023 gaan we weer vliegen in sporthal Helsdingen. De hal is open voor ons om 10.00 uur, maar vanaf 9.00 uur is er al koffie verkrijgbaar in het restaurant. We vliegen tot 16.00 uur. We beschikken deze dag over twee aaneengesloten hallen (ipv drie). Dat betekent dat we maximaal 45 vliegers kunnen inschrijven. Inschrijven (dus komen vliegen) blijft gratis voor KNVvL leden.

Vanaf eind januari 2023 gaan we ook niet- KNVvL leden uitnodigen als het maximum aantal vliegers nog niet is bereikt. Hen vragen wij een bijdrage van € 7,50. Tijdig aanmelden is dus wenselijk, en heel verstandig om te zorgen je ‘erbij’ bent.

Om je aan te melden stuur je een mail naar: IndoorVianen2023@gmail.com. Na jouw aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van inschrijven. Pas dan is jouw plek gereserveerd!

Laat bij inschrijven ook even weten wat je:
* KNVvL nummer is,
* Of je 2,4 GHz vliegt of 35 MHz. Ook vragen we je om aan te geven of je
* Ook vragen we je om aan te geven of je vleugel of drone (racedrone) vlieger bent.

Na aanmelding sturen wij de niet KNVvL leden een ‘tikkie‘ voor € 7,50. Als je vooral ’s ochtends of juist pas ’s middags komt laat dat dan even weten. Mogelijk kunnen wij dan een vroege en een late vlieger combineren.

Wat regels en afspraken die we hanteren:

* Geen straat schoenen in de sporthal.
* Modellen tot 400 gram, neerzetten in de hal en kleedkamers.
* Laden in de kleedruimtes of halruimte (dus niet in de sporthal).
* Lijmen en repareren > idem.
* Waar nodig kunnen we ‘slots’ organiseren voor bijzonder modellen (heel snel of juist super langzaam).
* Eventueel stellen we aparte tijdblokken in voor vleugel en heli modellen.
* Bij binnenkomst de presentielijst tekenen.
* Geen corona beperkingen (hoera) maar als je stevig verkouden bent graag thuisblijven!
* Waar nodig linksom vliegen (bv. bij veel vliegtuigen in de lucht, bij de vossenjacht mag je alle kanten op).
* Houd rekening met andere vliegers, dan is het voor iedereen leuk!

Adres:

Sportcomplex Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1, 4133 NH Vianen (goed bereikbaar, afslag 11 A2 en ruim P mogelijkheden).

Namens de KNVvL cie. recreatief vliegen,
Cees, Hans, Remco & Erik