Onlangs was de KNVvL op bezoek bij EASA in Keulen. Het onderwerp was uiteraard Safety, waarbij is afgesproken dat de KNVvL en EASA in nauwe samenwerking stappen willen zetten om de veiligheid in de lichte luchtvaart naar een nog hoger plan te brengen. Vanuit de KNVvL denken we natuurlijk graag mee en dat wordt bij EASA zeer gewaardeerd.

EASA Safety Promotion Team
EASA wil graag werken aan het eigen imago en heeft daarvoor een Safety Promotion Team opgericht. EASA is namelijk veel meer dan de bureaucraat met de talloze juridisch correcte regels. EASA wil ook graag bijdragen aan goede en toegankelijke informatievoorziening waar je als vlieger echt wat aan hebt. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van moderne EASA-apps, waarmee je in heel Europa een vluchtplan kan maken, het weer kan bekijken of een veiligheidsmelding kan doen.

Like, volg en deel!

Onder de noemer EASA Safety Together is de promotiecampagne gestart. EASA Safety Together is te vinden op Facebook. Like, share & follow!

Gespot op deze Facebookpagina
Leuk: een recente post betreft de intro van de presentatie over Flight Crew Licensing for Balloons and Sailplanes. Deze presentatie is op 10 april gegeven door EASA op The Global Show for General Aviation. Tot en met 13 april vindt deze expo plaats in Friedrichshafen, Duitsland. De KNVvL is daar ook, zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de lichte luchtvaart in Europa.

Vragen over EASA of de promotiecampagne?
Stel ze aan Bryan Meijers via [email protected].