Vernieuwd luchtvaartmeteo.nl

Het KNMI vernieuwt op dit moment luchtvaartmeteo.nl. Een onderdeel van deze vernieuwing is het overzetten van alle gebruikers van de huidige website naar de vernieuwde website. Het KNMI heeft eind 2021 aan al onze (vliegende) leden een uitnodiging via e-mail verstuurd om hun account te activeren voor de vernieuwde website. Veel van jullie hebben inmiddels je account geactiveerd. Leden die dit nog niet hebben gedaan krijgen donderdag 10 februari 2022 een nieuwe uitnodiging van het KNMI. Als je al een account hebt geactiveerd krijg je geen bericht.

Hoe verstuurt het KNMI de vernieuwde uitnodiging?

Deze uitnodiging verstuurt het KNMI vanaf het e-mailadres [email protected]. Om te voorkomen dat de uitnodiging in je spamfilter terecht komt, kun je het e-mailadres toevoegen aan je adresboek. Op de afbeelding hieronder kun je zien hoe de mail er uit zal zien.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over het bericht van het KNMI? Mail deze dan naar [email protected]. Het KNMI is niet telefonische bereikbaar voor vragen over de uitnodiging, alleen per mail.

Waarom verstuurt het KNMI deze vernieuwde uitnodiging?

Een substantieel deel van de gebruikers van luchtvaartmeteo heeft het account voor de vernieuwde website nog niet geactiveerd. Het KNMI schakelt de huidige website binnenkort uit en vervangt deze door de vernieuwde website. Op dat moment is alleen de vernieuwde website beschikbaar op de URL luchtvaartmeteo.nl. Gebruikers die dan nog niet hun account hebben geactiveerd, moeten dan eerst het activatieproces doorlopen om toegang te krijgen tot luchtvaartmeteo.nl.