Les en examen voor € 485

Vanaf juni kan je bij de KNVvL niet alleen het door de overheid geaccrediteerde theorie-examen ROC-light afleggen, maar ook gericht les hiervoor volgen. In één dag nemen onze docenten jou mee door de gehele lesstof en ben jij verzekerd van de beste voorbereiding op het examen.

Onze docenten zijn allen expert op het gebied van luchtvaart, drones en wetgeving. Zij brengen jou alle kennis bij die je nodig hebt om het ROC-Light certificaat te behalen. Startpunt hierbij is onze syllabus 'Basiskennis Remotely Piloted Aircraft Systems Light vliegen' die je na je inschrijving voor het examen ontvangt.

Tarieven

Het complete les- en examenpakket bieden wij aan voor € 485. Koffie, thee en broodjes zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf juni vindt er tevens een tariefsverlaging plaats voor het losse theorie-examen en het herexamen. Een los examen (inclusief lesmateriaal en luchtvaartkaart) kost dan slechts € 150, het tarief voor het herexamen is bepaald op € 100.

Data en inschrijven

Via het KNVvL Examinering Instituut (KEI) kan je het examen- en opleidingsprogramma bekijken. Aanmelden voor het examen en/of de theorielessen kan je direct doen via de link op deze website.