Pilot KNVvL Vliegcafé

8 tot en met 20 augustus waren de wedstrijddagen van het WK zweefvliegen in Montluçon. Team NL heeft het fantastisch gedaan en de tweede plaats behaald in de team pool! Plus een prachtige tweede plaats van Thies Bruins in de clubklasse! Een mooie aanleiding om het eens te hebben over zweefvliegen. Daarom starten we vrijdagavond 27 augustus om 19.30 uur met het allereerste KNVvL Vliegcafé. Kijk live mee op YouTube en stel je vragen aan Team NL.

Zweefvliegers met elkaar in gesprek

Tijdens dit eerste KNVvL Vliegcafé gaan zweefvliegers met elkaar in gesprek over het afgelopen WK. Sander Terpstra heeft de wedstrijden op de voet gevolgd en is onze host deze avond. Samen met Frouwke Kuijpers, Hadriaan van Nes en Thies Bruins* zal hij het WK en (wedstrijd)zweefvliegen in het algemeen doornemen.

Verschillende onderwerpen aan bod

Onderwerpen die de tafel zullen passeren zijn bijvoorbeeld wedstrijdtactieken, de toekomst van het zweefvliegen, innovatie, de invloed van weersomstandigheden, (wedstrijd)veiligheid en natuurlijk ook: hoe krijgen de Duitsers het toch elke keer weer voor elkaar te winnen?

Kijk je mee?

Ben jij benieuwd? Kijk en luister mee en stel je vragen aanstaande vrijdag vanaf 19.30 uur via cafe.knvvl.nl. Vooraf aanmelden is niet nodig.


*We verwachten nog meer gasten, maar dit staat nog niet vast. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws!