Maandag 11 september zijn tijdens een extra vergadering van de Ledenraad twee nieuwe leden voor het Hoofdbestuur benoemd: Amanda Tijben en Ilona Crommentuijn.

Amanda Tijben

Het mooiste kantoor van iedereen, zo noemt Amanda het luchtruim. De passie voor het vak wil ze met anderen delen, het liefst met de enthousiaste hobbyist. Haar vliegopleiding volgde ze bij Defensie en nu is ze werkzaam voor ANWB Medical Air Assistance. Naast het vliegen is ze altijd betrokken geweest bij de organisaties waar ze werkt, ook op bestuurlijk vlak. Met haar uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kijkt ze ernaar uit de KNVvL richting te geven en succesvol te laten zijn. Met name de HR-taken van het Hoofdbestuur hebben haar interesse.

Ilona Crommentuijn

Ilona is zelf geen piloot, maar heeft door haar functies bij Royal Schiphol Group veel ervaring met de vliegwereld en een breed netwerk opgebouwd in de grote en kleine luchtvaart. Ze heeft een juridische achtergrond en heeft in haar functies contact gehad met overheid, toezichthouders, (inter)nationale brancheverenigingen en natuurlijk de gebruikers. Ze wil zich in haar functie als Hoofdbestuurslid vooral richten op Governance.

Hoofdbestuur compleet

Met het aanstellen van Amanda en Ilona is de vacature van dit voorjaar vervuld en is het Hoofdbestuur weer compleet. Tijdens de vergadering van afgelopen maandag heeft Maarten Haverkamp aangegeven na zijn huidige termijn het voorzitterschap van het KNVvL-Hoofdbestuur in november over te dragen. Hoofdbestuurslid Denise Eikelenboom is zijn beoogde opvolger.