De feestdagen komen met rasse schreden dichterbij. Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor een luchtsportliefhebber? Kijk dan zeker even in onze webshop!

We lichten hier een aantal producten uit:

Vliegen als een vogel - Wim Adriaansen

Onmisbaar voor elke zweefvliegliefhebber. Een uitgebreid boek over de historie van het zweefvliegen in Nederland. Prachtig vormgegeven met ontzettend veel historisch beeldmateriaal. Koop het bij ons in de webshop voor slechts € 24,95.


56 jaar Luchtvaartkennis op DVD

Een door de afdeling Luchtvaartkennis uitgebrachte DVD uitgebracht met daarop alle nummers van het sinds 1953 uitgegeven afdelingsblad. Een unieke verzameling informatie! Bij ons in de webshop verkrijgbaar voor € 20,00.


Lichter dan lucht, losser dan aarde - Han Nabben

Een luxe geschenkboek over hemelbestormers en avonturiers. Han Nabben beschrijft voor het eerst de geschiedenis van de ballon- en luchtscheepvaart in Nederland. Deze unieke uitgave bevat, naast een schat aan informatie en anekdotes, ruim 450 historische vaak niet eerder gepubliceerde afbeeldingen. Voor € 34,95 bij ons te koop.


Gedragen door de wind

Biografie van de beroemdste ballonvaarster van Nederland, Nini Boesman, het gezicht van de Nederlandse ballonvaart. Ze maakten reizen in bijna heel Europa en in een groot aantal landen daarbuiten. Veel van deze ballonvaarten, waarvan sommige met prominente figuren, worden levendig beschreven. Ook de bijbehorende anekdotes komen aan bod, met uitgebreid historische fotomateriaal en een lijst van internationale ballonwedstrijden. Slechts € 16,95 in onze webshop.