Vergaderen bij de KNVvL

Binnenkort een vergadering of bijeenkomst te plannen? Het KNVvL-verenigingsbureau in Woerden is beschikbaar!

Onze locatie is zeer geschikt voor fysieke vergaderingen en bijeenkomsten. Ook voor vergaderingen op afstand kan je bij ons terecht. Wil je een combinatie van beide? Dat kan!

Voor KNVvL-afdelingen en -commissies wordt er geen zaalhuur in rekening gebracht. Je vergadert dus niet alleen goed, maar ook voordelig!

Vanwege de geldende coronamaatregelen is er op dit moment een lager maximum aantal deelnemers mogelijk voor de fysieke bijeenkomsten. Dit zijn de aantallen die we hieronder bij onze vergaderruimtes vermelden. Een theateropstelling is vanwege de maatregelen op dit moment niet mogelijk. Er is in principe geen limiet voor het aantal deelnemers op afstand.

Onze vergaderruimtes

Online meetings, opleidingen en lezingen

Onze nieuwe vergaderruimtes zijn van moderne apparatuur voorzien waardoor je ook deels fysiek en deels op afstand kan vergaderen. We hebben hiervoor een stabiele verbinding ingericht via onze server en ook hebben we een betrouwbaar account bij ZOOM afgesloten. Via ZOOM kan je vergaderen vanuit huis en hoeft er niemand te reizen. Een ZOOM-vergadering scheelt tijd en reiskosten.

Opleiding
Het is zelfs mogelijk een opleiding of lezing te geven die live gestreamd wordt via het beveiligde YouTube-kanaal van de KNVvL. De KNVvL-afdeling Ballonvaren gebruikt deze voorziening al naar volle tevredenheid voor de theorieopleiding. De lessen worden ook opgeslagen zodat de leerlingen deze op elk gewenst moment nog eens kunnen nazien.

(Technische) ondersteuning
Voor de technologische middelen is een handleiding beschikbaar. Onze collega Jens Bouma is persoonlijk beschikbaar voor ondersteuning.

Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.
Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.

Coronaprotocol

We hebben het verenigingsbureau zo ingericht dat we voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen in het kader van Covid-19. Voor bezoekers hebben we een protocol en ook voor de leider van de bijeenkomst (de coronaverantwoordelijke).

Er zijn stickers aangebracht die bijvoorbeeld de looprichting aangeven en de hygiënemaatregelen staan op posters die op goed zichtbare locaties zijn geplaatst. Voorafgaand aan de vergadering versturen wij per e-mail het bezoekersprotocol zodat iedereen van tevoren op de hoogte is van de maatregelen bij ons op het verenigingsbureau. Je kunt het protocol ook hier op onze website vinden.

Vergaderarrangement

Het vergaderpakket is inclusief:

  • Beamer of beeldscherm
  • WiFi

Tegen een geringe vergoeding is er koffie en thee beschikbaar (€ 1 per stuk), frisdrank (€ 1,50 per blikje) en wijn of bier (€ 2 per blikje/flesje). Voor een lunch, maaltijd of iets lekkers bij de koffie zijn er tevens mogelijkheden. Wij hebben hiervoor speciale afspraken met diverse lokale ondernemers.

Reserveer!

Wil je ook gebruik maken van onze ruimtes of voorzieningen? Neem dan contact op met Claudia Steenbergen via office@knvvl.nl. Het gaat hard met de reserveringen, dus wacht niet te lang met je boeking. Wil je meer informatie? Ook dan kun je bij Claudia terecht.