Vergaderen bij de KNVvL

Binnenkort een vergadering of bijeenkomst te plannen? Het KNVvL-verenigingsbureau in Woerden is beschikbaar!

Onze locatie is zeer geschikt voor fysieke vergaderingen en bijeenkomsten. Ook voor vergaderingen op afstand kan je bij ons terecht. Wil je een combinatie van beide? Dat kan!

Voor KNVvL-afdelingen en -commissies wordt er geen zaalhuur in rekening gebracht. Je vergadert dus niet alleen goed, maar ook voordelig!

Onze vergaderruimtes

Online meetings, opleidingen en lezingen

Onze nieuwe vergaderruimtes zijn van moderne apparatuur voorzien waardoor je ook deels fysiek en deels op afstand kan vergaderen. We hebben hiervoor een stabiele verbinding ingericht via onze server en ook hebben we een betrouwbaar account bij ZOOM afgesloten. Via ZOOM kan je vergaderen vanuit huis en hoeft er niemand te reizen. Een ZOOM-vergadering scheelt tijd en reiskosten.

Opleiding
Het is zelfs mogelijk een opleiding of lezing te geven die live gestreamd wordt via het beveiligde YouTube-kanaal van de KNVvL. De KNVvL-afdeling Ballonvaren gebruikt deze voorziening al naar volle tevredenheid voor de theorieopleiding. De lessen worden ook opgeslagen zodat de leerlingen deze op elk gewenst moment nog eens kunnen nazien.

(Technische) ondersteuning
Voor de technologische middelen is een handleiding beschikbaar.

Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.
Docent René Zwarteveen geeft op afstand les aan een klas ballonvaarders in spé.

Vergaderarrangement

Het vergaderpakket is inclusief:

  • Beamer of beeldscherm
  • WiFi

Tegen een geringe vergoeding is er koffie en thee beschikbaar (€ 1 per stuk), frisdrank (€ 1,50 per blikje) en wijn of bier (€ 2 per blikje/flesje). Voor een lunch, maaltijd of iets lekkers bij de koffie zijn er tevens mogelijkheden. Wij hebben hiervoor speciale afspraken met diverse lokale ondernemers.

Reserveer!

Wil je ook gebruik maken van onze ruimtes of voorzieningen? Neem dan contact op met Maureen Wollenberg via office@knvvl.nl. Het gaat hard met de reserveringen, dus wacht niet te lang met je boeking. Wil je meer informatie? Ook dan kun je bij Maureen terecht.