Onze enthousiaste en bevlogen stagiair Britt is zweefvliegster en is momenteel bezig met haar afstudeerproject bij de KNVvL. Haar afstudeerproject omvat het ontwikkelen van een concept voor een luchtsportevenement. Om ervoor te zorgen dat het luchtsportevenement voor jou als luchtsporter zo interessant mogelijk is, heeft Britt een enquête ontwikkeld. Het invullen van de enquête duurt maar 5 tot 7 minuten, is volledig anoniem en alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Klik direct op onderstaande link om Britt te helpen en de enquête in te vullen, of lees hieronder meer over Britt, haar afstudeerproject en de enquête.

Vragenlijst KNVvL waar liggen jouw behoefte als luchtsporter 2023 (qualtrics.com)


Over de enquête, Britt en haar afstudeerproject

Mijn naam is Britt. Ik ben zweefvliegster en ik ben momenteel bezig met mijn afstudeerproject bij de KNVvL. Mijn afstudeerproject omvat het ontwikkelen van een concept voor een luchtsportevenement of -activiteit op basis van verschillende gegevens, waaronder deze enquête. Om ervoor te zorgen dat het concept zo relevant en interessant mogelijk is voor jou als luchtsporter, heb ik jullie hulp nodig.

Sommige thema's die in de enquête behandeld worden (zoals het opdoen of opfrissen van kennis) zijn eerder in 2018 aan bod gekomen in de enquête 'Wat voor luchtsporter ben jij?'. Op basis van de bijna 1000 reacties op deze vragenlijst werden destijds vier workshops georganiseerd waar de luchtsporters binnen de KNVvL het meest behoefte aan hadden.

Helaas werd door COVID-19 roet in het eten gegooid. Toch is de GA Season Opener van 2023 eigenlijk een direct en blijvend resultaat van deze enquête geweest. Er wordt dus echt iets met jouw input gedaan en het zal niet in een la belanden. Doordat er in beide enquêtes tevens een aantal thema's overeenkomen, hebben wij hierdoor de kans sommige resultaten van de enquêtes naast elkaar te leggen, om vast te stellen wat er veranderd is in de loop der tijd.

De enquête duurt tussen de 5-7 minuten en is in te vullen via zowel de computer als je telefoon. Het invullen van de enquête is volledig anoniem en alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem vooral contact met mij op via britt.mink@knvvl.nl.

Met vriendelijke groet en hartelijk dank,
Britt Mink

Vragenlijst KNVvL waar liggen jouw behoefte als luchtsporter 2023 (qualtrics.com)