Bij de KNVvL-stand was het een gezellige drukte tijdens de Zeeuwse Vliegdagen op 11 augustus. Helaas was het evenement door het weer op zaterdag 10 augustus gecanceld. Wij waren er aanwezig om mensen enthousiast te maken voor onze luchtsporten. Voor de leden stond koffie klaar, ook kregen zij op vertoon van de ledenpas een aardigheidje.

Zeeuwse Vliegdagen

In het weekend van 10 en 11 augustus vonden de Zeeuwse Vliegdagen plaats. Door de harde wind werd de show op de zaterdag noodgedwongen gecanceld. Op de zondag stroomde het publiek echter massaal toe, vele duizenden luchtvaart en luchtsportliefhebbers vonden hun weg naar vliegveld Midden Zeeland. Omroep Zeeland was ook aanwezig om over de show een item te draaien.

De KNVvL was met een stand aanwezig om mensen over de vereniging en de luchtsporten te vertellen. De mini vliegtuigjes en kleurplaten vonden gretig aftrek bij de vele bezoekende kinderen. De lokale modelvliegclub was aanwezig met diverse showmodellen. Tevens werden enkele modelstraalvliegtuigen voorgevlogen, een mooi gezicht. Volgend jaar bestaat het vliegveld 50 jaar. Er zal dan groot worden uitgepakt, waarbij het zeker de bedoeling is dat de KNVvL weer aanwezig is.