Schrijf je nu in voor het KNVvL seminar Luchtruim en Regelgeving 2020 op 13 maart van 16.00 - 20.00 uur. Het is weer tijd voor een update over ons luchtruim. Afgelopen jaar is er veel gebeurd, er zijn veel vragen. Wat is nu de stand van zaken rondom vliegveld Lelystad? Blijft het luchtruim beperkt ook al is het vliegveld nog steeds niet geopend? Hoe gaat de toekomst boven Nederland er überhaupt uitzien?

Gastsprekers

We hebben verschillende sprekers bereid gevonden om invulling te geven aan het programma van het 2e Seminar KNVvL Luchtruim en Regelgeving. Naast een vertegenwoordiging van de LVNL en het Ministerie van I&W, is ook Ruud Holswilder aanwezig om zijn verhaal te vertellen. Als vliegende actievoerder heeft Ruud een missie: hij strijdt tegen de uitbreiding van Lelystad Airport. Zijn onderzoeksvoorstel naar de geldstromen en besluitvorming rondom het vliegveld kreeg de meeste stemmen tijdens de zogenaamde FlevoPitch.

Ronald Termaat, directeur van de KNVvL en zeer nauw betrokken bij de diverse overleggen praat de verschillende onderwerpen aan elkaar, uiteraard horen hier ook enkele prikkelende vragen bij. Naast het officiële gedeelte is er tijdens het broodjesbuffet en het netwerkdrankje na afloop nog gelegenheid om de sprekers persoonlijk te spreken. Deelnemers van het 1e seminar vorig jaar, met een opkomst van 200 man, weten het: al deze ingrediënten staan garant voor een boeiende bijeenkomst.

Programma

  • Luchtruim rondom Lelystad, de actuele situatie, plus de rest van Nederland
  • Airspace Infringements, Met steeds meer beperkingen in het luchtruim, nemen de infridgements ook toe? Of niet?
  • Luchtruim na 2023, wat gebeurt er al achter de schermen?
  • Enkele statistieken, waarom? Vluchtvoorbereiding, hoe kan dit beter, maar ook wat kan LVNL hierin betekenen?
  • Herziening luchtruim na 2023, waar staan we in het proces, wat is er allemaal al gebeurd?-
  • Follow the money. Een fervent piloot die liever geen nieuw vliegveld wil. Wat heeft deze vlieger bewogen om tot dit oordeel te komen?

Wanneer

Vrijdag 13 maart van 16.00 - 20.00 uur, inclusief broodjesbuffet en netwerk drankje na afloop.

Locatie

KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden. Het vroegere Meetinoffice is na een ingrijpende metamorfose tegenwoordig "KAS".

Kosten

  • KNVvL leden: €25,-
  • Niet-KNVvL leden: 50,-

Aanmelden