Als lid van de KNVvL kun je gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van OHRA met korting. Dat is een verzekering met uitstekende service, heldere voorwaarden en een scherpe premie. OHRA weet dat niemand zit te wachten op rompslomp of addertjes onder het gras. Daarom maken ze verzekeren gemakkelijk voor je. Verzekeren zonder Paarse Krokodillen noemen ze dat.

Nog meer voordelen van OHRA:

  • Bepaal zelf naar welke zorgverlener je gaat. Met de vrije zorgkeuze van OHRA bepaal jij zelf naar welke arts of therapeut je gaat. Het maakt niet uit of OHRA afspraken heeft met die zorgverlener. Als de behandeling verzekerd is, krijg je de zorg altijd vergoed.
  • Declareren is een fluitje van een cent. Krijg je een rekening van je zorgverlener? Maak er dan een foto van en deel die eenvoudig via de OHRA App. Klaar is Kees. OHRA zorgt vervolgens dat je de kosten vergoed krijgt. Of het nu om een Nederlandse rekening gaat of eentje uit het buitenland.
  • Fysiobehandelingen niet opgemaakt? Neem ze mee! Met de unieke Fysio Meeneemservice neem je fysiobehandelingen die je niet opmaakt gewoon mee naar het volgende jaar. Voor maximaal € 1,50 per maand neem je tot 9 behandelingen mee.

Meer weten?
Op www.ohracollectief.nl vind je veel informatie over de collectieve OHRA Zorgverzekering. De nieuwe premietabel vindt je op: www.ohracollectief.nl/knvvl.Je kunt hier ook de verzekering afsluiten als je wil. OHRA zegt dan je huidige zorgverzekering voor je op. Zo maak je meteen al kennis met het gemak van OHRA.

Bestand Type Grootte
Brochure OHRA Zorg 2021 pdf 2,253 MB
OHRA Zorgverzekeringen Pakketvergelijker 2021 pdf 106,293 KB