De ledenraad van 24 november is online gehouden vanwege de laatste coronamaatregelen. De vergadering werd geleid door onze voorzitter, Maarten Haverkamp. Het was een levendige vergadering, waar ook personeelsleden en voorzitters van de afdelingen bij aanwezig waren. In dit artikel vertellen we je wat de hoogtepunten van de avond waren.

Jaarplan en begroting

Het jaarplan en de begroting voor 2022 zijn goedgekeurd door de leden van de Ledenraad, net als de contributies en afdelingstoeslagen.

Nieuw lid Hoofdbestuur

De Ledenraad is akkoord gegaan met de aanstelling van Sabine Schilleman als nieuw lid van het Hoofdbestuur. Het Hoofdbestuur is nu op volle kracht. Binnenkort stellen we Sabine aan jullie voor op onze website.

Commissies

Charles de Leeuw presenteerde op zeer overzichtelijke wijze de voortgang van zijn rapport met aanbevelingen voor de KNVvL.

Er zijn twee nieuwe leden in de sollicitatiecommissie aangenomen en er is gelijk een nieuw aanmeldings- en selectieproces voor (nieuwe) leden van de Financiële Commissie goedgekeurd. Voor verdere versterking van deze FiCo volgt binnenkort een vacature, dus houd de website in de gaten als je denkt dat dit iets voor jou is!

We zijn ook op zoek naar versterking voor de centrale commissie Marketing en Communicatie. Met name zoeken we bevlogen marketeers en Excelspecialisten. Deze laatste zetten we graag in om de gegevens uit ons CRM-systeem te visualiseren en zo bijvoorbeeld patronen in ledenkenmerken te kunnen ontdekken. Data-analisten zijn om deze reden dus ook van harte welkom! Meld je via e-mail aan bij Hester en we maken binnenkort graag kennis met je.

Verjonging en ledenwerving

José Snoek-Charmant (hoofd Ledenservice/KEI van het verenigingsbureau) gaf een presentatie over de leeftijdsopbouw van onze leden. Hier kwam uit naar voren dat verjonging en ledenwerving belangrijk zijn voor de toekomst van onze vereniging en sporten. De presentatie leidde tot een interessante discussie en bijdragen.

Voorjaarsvergadering 2022

De voorjaarsvergadering van 2022 houden we in juni.