Update: crowdfunding geslaagd

Het doelbedrag van € 30.000 is op tijd gehaald! Dit bedrag wordt voor de lancering van de satelliet gebruikt. Je kunt nog steeds doneren, je draagt dan niet meer bij aan de lancering, maar wel aan het creëren van lesmodules. Lees hier meer.


De Da Vinci Satelliet

De Da Vinci Satelliet, een lustrum project van de VSV ‘Leonardo da Vinci’, de studievereniging van luchtvaart- & ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, is bijna afgerond. Als laatste stap om het financiële gat voor de lancering te dichten, is een crowdfunding. Draag bij aan dit fantastische project en doneer via deze website.

Kinderen enthousiasmeren voor bètavakken

De Da Vinci Satelliet is voor en door studenten gemaakt: het omvat een interactieve onderwijsmodule die is bedoeld om leerlingen van basis- en middelbare scholen te inspireren door ze in direct contact met de satelliet te brengen. Hiermee willen de studenten kinderen en tieners enthousiasmeren voor luchtvaart- & ruimtevaarttechniek en andere bètavakken. Steun ze met jouw bijdrage het onderwijs naar een hoger niveau te tillen!

Het project is niet voor commerciële doeleinden; al het geld dat is en zal worden opgehaald gaat naar het Da Vinci Satellite project. Studenten van de TU Delft hebben lang op vrijwillige basis gewerkt aan de satelliet die ze begin volgend jaar willen lanceren.

Meer info en doneren?

Voor meer informatie over het project, de onderwijsmodules, de specificaties van de satelliet én donaties kun je naar de speciale projectpagina: www.supporttudelft.nl/vsv-leonardo-da-vinci

Wacht niet te lang, vrijdag sluit de crowdfunding.