Door middel van deze enquête wil het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat inzicht krijgen in jouw beleving en veiligheidsgevoel binnen de luchtvaart. Op basis van de resultaten van de enquête zal een rapportage worden opgesteld die zal worden gebruikt om het veiligheidsgevoel van het vliegen, maar ook de communicatie tussen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de luchtvaart te borgen en daar waar mogelijk verder te verbeteren. Er wordt gewerkt aan een vliegveiligheidsplatform op het internet ter bevordering daarvan.

De enquête beslaat zoveel mogelijk aspecten van de veiligheid van de luchtvaart. Mocht je buiten de gestelde vragen nog ideeën en voorstellen hebben die de veiligheid binnen de luchtvaart kunnen verbeteren, dan bestaat er aan het einde van de vragenlijst ruimte om deze in te vullen. Het invullen kost u ongeveer 10 tot 15 minuten. Je kunt tot uiterlijk 5 april de enquête invullen.

Heb je specifieke vragen over de enquête of de op te stellen rapportage? Neem dan via [email protected] contact op met Jim Pedd van Awareness.

Link naar de enquête: https://forms.gle/TQ6751pkP4FyWh1q6