Op 19 oktober 1907 vond in het Zuid-Hollandsch Koffiehuis te Den Haag de oprichting plaats van de vereniging die we nu als onze KNVvL kennen. Dat markeert vandaag een opmerkelijke mijlpaal voor ons: we bestaan maar liefst 116 jaar!

Ons archief is het bewijs dat we onze jubilea vaak groots gevierd hebben. Zo vonden we het programma voor de herdenking van het vijftigjarig bestaan: nu 66 jaar geleden.

KNVvL 116 jaar dankzij jou!

Al meer dan een eeuw lopen we voorop bij het promoten en bevorderen van de luchtsporten in Nederland, en onze reis is niets minder dan buitengewoon geweest. De KNVvL gaat namelijk niet alleen om het vliegen zelf; het gaat ook om de gemeenschap die met elkaar verbonden is door een gedeelde liefde voor vliegen.

Aan al onze leden, vrijwilligers, partners en vrienden die hebben bijgedragen aan dit rijke tapijtwerk van de luchtvaartgeschiedenis: bedankt voor jullie essentiële bijdrage aan onze reis! Samen zijn we naar nieuwe hoogten gestegen, zijn we uitdagingen aangegaan en hebben we triomfen gevierd.

Op naar de volgende eeuw!