De verzekeringen die de KNVvL voor de vliegende afdelingen heeft afgesloten zijn nu inzichtelijk via de Mijn.KNVvL. Na inloggen met lidnummer KNVvL en wachtwoord kan een lid die verzekeringen inzien zoals die voor hem/haar van toepassing zijn. De polissen zijn nu alleen voor leden inzichtelijk en niet voor derden. Verder is hierbij per luchtsport een onderscheid gemaakt. Een parachutist kan dus niet de polissen van een zweefvlieger zien. De KNVvL heeft de volgende verzekeringen afgesloten:

Modelvliegsport
- Collectieve aansprakelijkheidsverzekering leden

Parachutespringen
- Collectieve aansprakelijkheidsverzekering leden en aspirant-leden

Schermvliegen / Deltavliegen
- Collectieve aansprakelijkheidsverzekering leden en aspirant-leden

Zweefvliegen
- Collectieve aansprakelijkheidsverzekering vliegrisico’s voor leden en aspirant-leden
- Collectieve Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
- Collectieve WAM-polis voor opgegeven motorrijtuigen
- Collectieve machinebreukverzekering (ten behoeve van luchtmachtlieren; facultatief)

Deze verzekeringen zijn afgesloten bij maatschappijen als De Nederlandse LuchtvaartPool en worden beheerd door intermediairs zoals Driessen en Rappange en Assurantiehuis Vanderveen. Daarnaast heeft de KNVvL nog andere verzekeringen afgesloten. Te weten een WEGAS verzekering afgesloten voor al haar vrijwilligers in officiële besturen en commissies. Hierbij wordt het eigen risico van verkeersdeelname bij KNVvL-werkzaamheden afgedekt. Verder een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandverzekering en een inboedel/inventarisverzekering. Onder deze laatste valt bijvoorbeeld de kantoorinventaris, maar ook de diverse sportapparatuur van afdelingen.

Inloggen op mijn.KNVvL


Je wachtwoord voor mijn.KNVvL.nl vraag je zelf aan op mijn.KNVvL. Gebruik hiervoor je lidnummer en het e-mailadres waarmee je bij de KNVvL geregistreerd bent.