Laagdrempelig contact met ministerie

Verschillende partijen uit de Nederlandse dronesector hebben aangegeven behoefte te hebben aan een laagdrempelige vorm van contact met het ministerie van I&W. Het ministerie organiseert daarom maandelijks een digitaal droneloket van één uur. Geïnteresseerde partijen kunnen vragen stellen of van gedachten wisselen over beleid en regelgeving. Om ruimte te bieden aan spontane discussie wordt het aantal deelnemers per bijeenkomst beperkt tot maximaal vijftien. Deelnemers moeten zich hiervoor per e-mail aanmelden en kunnen daarbij al vragen indienen. Vooraf vragen indienen is echter niet vereist.

Doelgroep

Het loket is open voor iedereen die in gesprek wil met het ministerie over beleid, regelgeving of handhaving. Met oog op het beperkte aantal deelnemers krijgen vertegenwoordigers van brancheverenigingen of samenwerkende organisaties voorrang.

Heb je vragen?

Wij zijn uitgenodigd bij dit Droneloket en graag ontvangen we jullie vragen om deze hier te kunnen stellen. Stuur ze voor woensdag 16 februari naar drones@knvvl.nl. We stellen na het overleg een nieuwsbrief samen met de antwoorden op jullie vragen.