Groot nieuws!

De KNVvL afdeling Drones/Onbemand is onlangs partner geworden van de Amsterdam Drone Week (ADW). Onze afdeling is dé branchevereniging voor alle onbemande luchtvaart. Wij vertegenwoordigen zowel de Open als de Specific categorie waardoor iedere drone liefhebber bij ons terecht kan.

Door partner te worden van de ADW wordt onze branchevereniging duidelijker zichtbaar voor drone piloten en drone operators. Op deze manier zijn we ook nauwer betrokken bij activiteiten van de ADW op de Nederlandse dag en kunnen we onze leden beter vertegenwoordigen.

Het programma

Het thema van de ADW is dit jaar 'Innovative Air Mobility; Connecting Cities & Regions'. De eerste twee dagen zijn vooral internationaal gericht. Op deze dagen vindt ook de High Level Conference van EASA plaats. Wederom zal de wereldwijde top van de drone Industrie naar Amsterdam komen om te praten over de internationale regels, ervaringen en nieuwe technologie. Op de derde dag zal er tevens een speciaal programma voor het Nederlandse Drone-ecosysteem worden georganiseerd in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Drone Council Nederland.

Tijdens de Nederlandse dag op 23 maart 2023 is de KNVvL afdeling Drones/Onbemand prominent aanwezig en participeert zij in enkele sessies. Tevens houden wij onze Algemene Ledenvergadering op deze Nederlandse dag. (Lees het artikel over de Algemene Ledenvergadering voor meer informatie hierover). De exacte indeling van de Nederlandse dag is nog niet officieel en zal nog worden gecommuniceerd. We kunnen je echter nu al garanderen dat het een zeer interessante dag voor jullie belooft te worden!

Gratis kaarten

Als partner van de ADW mag de KNVvL afdeling Drones/Onbemand honderd GRATIS toegangskaarten weggeven aan KNVvL drones/onbemand leden. Deze zijn te gebruiken op alle ADW dagen (niet EASA High Level Conference). Ben je lid en wil je ook zo'n gratis toegangskaart? Klik dan op de link in een recente nieuwsbrief of stuur een email met je lidnummer naar [email protected]. OP=OP!

Heb je een gratis toegangskaart kunnen bemachtigen? Dan hopen wij he ook te mogen verwelkomen op onze Algemene Ledenvergadering welke dit jaar op 23 maart van 13:30 - 15:00 uur tijdens de ADW plaats vindt. Zien wij je daar?