Wat is een Algemene Ledenvergadering eigenlijk?

Graag wil het bestuur van KNVvL Drones/Onbemande luchtvaart in contact komen met haar leden. We willen elkaar graag leren kennen en tevens van elkaar leren. Daarom organiseren wij jaarlijks een Algemene Ledenvergadering (ALV). Dit jaar vindt deze plaats tijdens én op de Nederlandse dag van de Amsterdam Drone Week. De Nederlandse dag valt op 23 maart 2023 en word in de Amsterdam RAI gehouden. De Algemene Ledenvergadering is op 23 maart van 13:30 uur tot 15:00 uur. Kaartjes zijn voor onze leden geheel gratis te verkrijgen via deze link.

Omdat wij partner van de Amsterdam Drone Week zijn geworden, krijg je met deze gratis kaartjes ook nog eens toegang tot alle drie de dagen van de Amsterdam Drone Week! We geven er 100 weg, en Op=Op, dus wees er snel bij!


Kom je ook? Zorg dan dat je je tijdig aanmeld.

Heb je je gratis ticket voor de Amsterdam Drone Week (en daarmee de Algemene Ledenvergadering) binnen, en ben je van plan om de vergadering bij te wonen? Meld je dan wel even aan via [email protected], dan kunnen we rekening houden met je komst.

Tevens kun je onze secretaris een e-mail sturen als je een vraag, tip, suggestie of andere zaken hebt die je graag wilt bespreken tijdens de vergadering. Jij bent als lid een belangrijke stem binnen onze afdeling, en daarom horen we graag van jou. Schroom dus niet, en laat van je horen.


De agenda

1) Opening door de voorzitter
2) Voorstellen bestuursleden door de voorzitter en introductie door de bestuursleden zelf
3) Vaststellen presentie
4) Vaststellen van de agenda
5) Mededelingen
6) Verslag penningmeester, bestaande uit jaarcijfers 2022 en begroting 2023
7) Jaarplan 2023 (denk aan ledeninfo, ledenvoordeel, etc.)
8) Prijsuitreiking verloting enquête 2022 en prijsuitreiking Fotowedstrijd 2023
9) Rondvraag/ Vragen van onze gewaardeerde leden (vragen dienen vóór uiterlijk 20-03-2023 te zijn ingediend via [email protected])
10) Sluiting

We hopen dus op een gezellige en informatieve middag.

Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen.