Even voorstellen: algemeen bestuurslid KNVvL afdeling Drones

Mijn naam is Coleta Azzara'. Ik woon met mijn partner op een woonschip in De Pijp in Amsterdam en onze studerende zoon heeft sinds 2 jaar zijn eigen schip verderop in de Amstel.

Ik ben freelance IT projectmanager in de financiƫle sector en mijn expertise ligt op het gebied van IT Infrastructuur en Cyber Security. Ik heb ruime ervaring opgedaan binnen het bank- en verzekeringswezen van Delta Lloyd en Nationale Nederlanden en tevens bij fintech NX'Change. Een prachtige baan die prima bij mij past en voldoende uitdagingen biedt, zeker in deze zware tijden.

In mijn vrije tijd wil ik graag scubaduiken, skaten, zeilen of snowboarden en combineer dat alles het liefst zo veel mogelijk met fotografie en dronen. Dronen, het is officieel nog geen Nederlands werkwoord, maar zullen we dat er van gaan maken?

Ik voel mij zeer vereerd dat ik mij als bestuurslid voor de afdeling Drones in mag zetten voor al onze leden en de organisatie van de KNVvL en hoop je snel te ontmoeten. Nu nog even met de vereiste COVID-19-maatregelen, maar ik hoop toch echt binnenkort bij een drone-evenement, bij de vereniging, of misschien wel tijdens het dronen op mooie locaties in het land.