update 19-3-2020


Presentie Armin Harich en prijsuitreiking XContest 2019

Door het huidige beleid in ons land in de strijd tegen het corona virus moeten we helaas de presentatie van Armin Harich en de prijsuitreiking van XContest 2019 uitstellen. Dit zal geen verrassing zijn, ons land begint langzaam tot stilstand te komen.

De presentatie wordt verplaatst naar het najaar. Hopelijk komen we over een paar weken weer op gang waarna er nog vele mooie vliegdagen gaan volgen dit jaar. De prijsuitreiking van XContest 2019 wordt ook verplaatst naar het najaar en zal dan tegelijk plaatsvinden met de prijsuitreiking van XContest 2020. Het huidige jaar loopt tot 1 oktober dus een paar weken later kan de prijsuitreiking plaatsvinden.

NKSV 2020: weekenden vallen uit t/m 6 april

Vanwege de situatie rond het coronavirus worden wereldwijd vele vliegactiviteiten uitgesteld of afgesteld. Zie hiervoor ook bijgaande berichtgeving van FAI/CIVL: https://www.fai.org/news/civl-and-coronavirus?type=node&id=24473

Voor het NKSV willen we aansluiten bij het beleid van onze regering om samenkomsten van meerdere mensen en onnodige reisbewegingen zo veel mogelijk te beperken. Dat betekent dat voor alle weekenden tot en met 6 april er geen taken zullen worden uitgeschreven. Zodra duidelijk is wat het beleid voor daarna wordt zullen we aankondigen hoe we daar vanuit het NKSV mee om zullen gaan.

update 13-3-2020


Theorie-examen 20 maart geannuleerd
Het theorie-examen B2 & B3 van vrijdag 20 maart is geannuleerd. Deelnemers zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Het eerstvolgende examen vindt nu plaats op vrijdag 15 mei 2020. Heb je je al ingeschreven voor het examen in maart, dan hoef je niet opnieuw in te schrijven: we zetten alle aanmeldingen door naar het examen in mei. Meer informatie op de website van het KNVvL Examinering Instituut (KEI).