KNVvL en de modelvliegclub VMVC AeroDynamic organiseren weer het traditionele watervliegen op Bussloo (Nabij Apeldoorn). We vliegen op de locatie die bekend staat als de botenhelling.

Er is meer dan goede (betaalde) parkeergelegenheid, je kunt er heerlijk recreëren. Kortom, het is een onvoorstelbaar mooie plek om een heerlijk dagje te kunnen watervliegen.

Op zaterdag 13 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom om gezellig te komen vliegen. In onderstaande flyer en kaartje vind je alle relevante informatie.

Omdat dit evenement mede door de KNVvL wordt geregeld is deelname voor KNVvL-leden gratis. Anderen zijn natuurlijk ook van harte welkom, maar hen wordt een financiële bijdrage van € 5 gevraagd.

Een dergelijke dag kan, zeker in deze tijd, niet zonder regels en afspraken, maar wat ons betreft staat het ongedwongen en gezellig samen vliegen centraal. Daar spreken we elkaar, indien nodig ook op aan.

Inschrijven voor dit evenement is wenselijk, zodat we voorbereid zijn op de aantallen mensen die komen en we daar ook met de catering rekening kunnen houden. Aanmelden kan via de website van VMVC Aerodynamic.

Eventuele vragen kun je via de aanmeld-link stellen.