Heli/oldie meeting Eibergse Radio ModelvliegclubOp 25 en 26 Mei aanstaande zal de Heli-oldie/schaalmeeting voor de 11e keer op rij georganiseerd worden door en bij de ERMVC te Eibergen.

Het programma zal hetzelfde zijn als de voorgaande jaren waarbij het accent ligt op het vliegen met oude RC helikoptermodellen uit de “beginjaren” zoals oude Schlüter, Graupner, Kavan en Heim modellen in mogelijk zo origineel mogelijke staat. Eveneens is er ruimte voor het vliegen met de huidige generatie schaalmodellen.

Ook voor dit jaar wordt er een hoge opkomst verwacht uit zowel binnen als buitenland, men kan ervaringen uitwisselen, problemen met de bouw van de modellen proberen op te lossen en uiteraard genieten van elkaars “vliegkunsten”. Naast veel “vrij” vliegen in ongedwongen sfeer zullen er af en toe ook demo’s gegeven worden.

Het evenement zal zaterdagochtend rond 11.00 van start gaan en eindigt zondagmidddag.

Van vrijdag t/m zondag is er de mogelijkheid om op het vliegveld te kamperen, de kosten hiervoor bedragen € 5,- per nacht (per tent of caravan).

Op zaterdagavond zal er een chinees diner georganiseerd worden, aanmelding hiervoor bij de inschrijving op zaterdagochtend.

Aanmelden voor deelname kan via info@ermvc.nl, hier kunt u ook terecht met evt. vragen.

Wilt u niet deelnemen maar toch genieten van “oude” modelheli’s, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.