Vincent Merlijn van Aviationtoys.nl heeft het Rookie-project opgezet in Nederland. Hij geeft workshops waarbij kinderen op een laagdrempelige en inspirerende manier kennis kunnen maken met de luchtvaart. Dit doen ze door een eigen Rookie modelvliegtuigje te bouwen. In het buitenland is het FAI/KNVvL Rookie project al een groot succes, en dat willen we in Nederland ook voor elkaar krijgen.

Momenteel is Vincent een van de weinige die deze workshop kan geven. Om deze reden is hij op zoek naar personen die het leuk vinden om opgeleid te worden als workshopleider waardoor jij een van de Rookie-ambassadeurs van Nederland wordt. De training hiervoor is geheel gratis en zal niet meer als een dag van je tijd in beslag nemen. Hierna ben jij Rookie-expert en krijg je een kleine vergoeding voor elke workshop die jij namens Vincent geeft.

Kun jij Vincent helpen en lijkt het je leuk kinderen te enthousiasmeren over de luchtvaart? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Wil je geen workshopleider worden maar wil je wel graag een Rookie-workshop in de klas? Wij sturen je graag alle informatie door voor de workshops die starten na de zomervakantie. Hiervoor kun je ook contact opnemen via [email protected].