19 Augustus werden Marissa Starreveld-Prins, Robin Smit en Nick Hanenburg door Generaal Majoor Dick van Ingen en Commodore Robert Adang uitgenodigd voor koffie en gebak om te vieren dat ze Nederlands Kampioen en Wereld Kampioen zijn geworden. Het was een gezellig en ongedwongen gesprek, waarbij de gastheren alles wilde weten over diverse aspecten van het zweefvliegen, het WK en NK. Adang is commandant van Defensie Helicopter Commando, waar Gilze Rijen en Deelen onder vallen; Van Ingen is plaatsvervangend commandant der luchtstrijdkrachten.

"ontzettend leuk.."

De bijeenkomst was een initiatief van Adang, omdat hij het ontzettend leuk vond dat Nick, Robin en Marissa kampioen waren geworden. Zoals bekend vliegt Nick bij ZC Deelen (lees zijn verhaal hier) en Robin en Marissa zijn lid van Gilze. Het verhaal over hun succes en hoe dat is bereikt staat hier.

Toen van Ingen vernam van het initiatief heeft hij tijd vrij gemaakt om erbij aanwezig te zijn, omdat hij het leuk vond om de jongelui te ontmoeten.

Altijd prettig als de verantwoordelijke 'bazen' een positief gevoel hebben bij de geweldige prestaties van 'hun' zweefvliegers!