De lezing van Benno Baksteen op 22 januari is vanwege de geldende coronamaatregelen verplaatst van 22 januari naar 23 april. Deze lezing is niet online te kijken en zal plaatsvinden in het Nederlands Transport Museum, op de Lucas Bolsstraat 7 in Nieuw-Vennep.

Alle leden van de KNVvL zijn welkom! Lees verder en koop een kaartje.

Benno Baksteen: Het mooie van de luchtvaart

Benno Baksteen is een bekende in luchtvaartkringen, maar ook daarbuiten als vlieger-journalist-onderzoeker. 23 april 2022 geeft hij voor een breed publiek van luchtvaartliefhebbers een lezing over "Het mooie van Luchtvaart".

Klimaatverandering

Dat luchtvaart mooi is weten wij natuurlijk allang, maar in de klimaatdiscussie wordt luchtvaart niet altijd even fraai neergezet. Benno zal in zijn presentatie duidelijk maken waar het goed en fout gaat in de discussie over luchtvaart en klimaat en vooral ook dat het misschien wel helemaal niet zo erg is. Goede informatie om te gebruiken tijdens gesprekken en discussies aan de borreltafel. Kan je al wat argumenten gebruiken? Bekijk dan alvast de website van Benno: notthebigbadwolf.com.

Benno spreekt graag voor publiek vanwege de interactie. Zijn presentatie is dus niet online te volgen, maar in het Nederlands Transport Museum.

Ben jij er bij?

De kosten voor ALA-leden bedragen € 17,50 en voor niet-leden € 20. Dit is inclusief toegang tot het museum en koffie:

  • Kaarten zijn niet meer verkrijgbaar.