Driessen & Rappange al is vele jaren onze preferred broker voor verschillende luchtsportverzekeringen. Denk hierbij aan de Wettelijke Aansprakelijkheid bij het vliegen, maar ook de verzekering van voertuigen op zweefvliegvelden. Ze verstrekken ook de noodzakelijke verzekeringscertificaten op zweefvliegtuigen en zullen die ook gaan doen voor modelvliegtuigen zwaarder dan 20kg, vanwege de veranderde EU-regelgeving.

Doordat wij onze verzekeringen collectief bij Driessen & Rappange afsluiten, kunnen zij ons korting op de polissen geven. Dit resulteert bij ons weer in een lagere contributie voor onze leden.

Regels veranderen en de afdelingen van de KNVvL krijgen andere behoeften, waardoor verzekeringspolissen aangepast moeten worden. Driessen & Rappange doet dit in goed overleg en probeert zoveel mogelijk in de wensen van de klant te voorzien. Ook bij de afhandeling van schades staat de klant en dus de luchtsporter voorop. Naast dit pakket bieden zij ook polissen aan voor dronevliegers, zowel zakelijk als particulier. Voor meer informatie hierover kun je hun folder lezen.

Driessen & Rappange biedt meerdere soorten verzekeringen aan, maar heeft een gespecialiseerde sectie voor luchtvaart en luchtsporten. Kijk ook eens op hun website voor meer info.