We hebben dit jaar een deel van onze plannen moeten annuleren vanwege de maatregelen die zijn getroffen omtrent het coronavirus. Het jaarplan hebben we dus opnieuw geschreven, waarbij alle plannen en bezoeken nog onder voorbehoud zijn. We weten immers nog niet wat er zal gebeuren de komende tijd en welke besluiten door de overheid genomen zullen worden.

De jaarvergadering van 22 februari is doorgegaan, maar de geplande activiteiten voor de rest van het eerste halfjaar van 2020 zijn komen te vervallen. Eveneens hebben we besloten onze reis naar Airbus in Duitsland niet door te laten gaan. We durven dit momenteel niet aan. We proberen het volgend jaar opnieuw.

Plannen 2020 (onder voorbehoud)

Wat we het komend halfjaar willen realiseren zijn de bezoeken aan vliegveld Deelen, een bezoek brengen aan het Transport Museum in Nieuw-Vennep, een dagje Baarlo en een digitale lezing over de V1 (primeurtje!). Wat we ook nog willen realiseren is een bezoek aan vliegveld Rotterdam. Dit najaar wordt op Teuge waarschijnlijk het General Aviation Symposium gehouden.

Ons jubileumjaar sluiten we dan af op 12 december, dit is exact onze oprichtingsdatum 50 jaar terug.