Jij bent van harte uitgenodigd voor het interactieve programma tijdens de ALA JAARVERGADERING op zaterdag 25 februari 2023.

OCHTENDPROGRAMMA

Van 10.30 tot 12.00 uur wordt de ALA JAARVERGADERING gehouden in het restaurant van Vliegveld Hilversum. Het ochtendprogramma is kosteloos toegankelijk voor de leden van de KNVvL | Afdeling ALA en gastleden van LVK.

Mogelijkheid tot aanmelden is sinds donderdag 23 februari gesloten!

*** De agenda voor de jaarvergadering wordt de leden separaat toegezonden. ***

LUNCH

Van 12.00 - 13.00 is er tijd gereserveerd voor de lunch. Deelnemen aan de lunch is voor eigen kosten. Houdt u rekening met een bedrag van ca 8,50 euro tot 12,50 euro per persoon (afhankelijk waar u voor kiest). Opgeven voor de lunch kan op de dag zelf bij aankomst, de organisatie zal u ernaar vragen.

MIDDAGPROGRAMMA

Het middagprogramma is te bezoeken door alle leden van de KNVvL, KNVoL en NVvL. We hopen daarbij op veel geïnteresseerden vanuit de KNVvL | Afdeling Drones/Onbemande Luchtvaart. Kosten voor deelname aan het middagprogramma is € 10,- per persoon.

Het interactieve deel is van 13.00 - 15.00 uur. Peter Cnossen, van de Vliegdienst RPL, verzorgt samen met een collega een presentatie over de organisatie van de vliegdienst en de inbedding / het gebruik van drones. Met een beetje geluk brengen ze er één mee. Afhankelijk van het weer komt ook een politiehelikopter op bezoek.

AANMELDEN VOOR ZOWEL HET OCHTEND- ALS HET MIDDAGPROGRAMMA

Mogelijkheid tot aanmelden is sinds donderdag 23 februari gesloten!

Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar het secretariaat: [email protected]

Locatie: Restaurant vliegveld Hilversum
Wanneer: zaterdag 25 februari 2023
Tijd: 13.00 uur - 15.00 uur

Bestand Type Grootte
UPDATE ALA Jaarvergadering programma 25 02 2023 pdf 319,741 KB