De KNVVL | Afdeling ALA is opgericht op 10 december 1970 te Schiphol en is nu bijna 52 jaar. De viering liepen we mis door Covid-19. Daarom worden er twee interessante voordrachten in de vorm van een mini-symposium georganiseerd op de 10e. Hiermee vieren we de 'unieke leeftijd' van 50+. Hopelijk kan jij er als lid ook bij zijn!

Hieronder de gegevens voor het evenement:

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022

Locatie: Nationaal Transport Museum (NTM), Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ Nieuw Vennep

Tijd: 13.30 - 17.30 uur


Onderwerpen:

Thema 1

Airport Medical Services van KLM en Schiphol: presentatie door Dr. Peter Nijhof, huisarts en Luchtvaart- en LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersgeneeskunde) Reizigersgeneeskundige. Aan bod komt een uitgebreid palet van luchtvaartgeneeskunde. Zijn praktijk maakt deze functie van onder meer (LCR)-Reizigersgeneeskunde bijzonder. Hij vertelt er graag meer over.

Thema 2

De DDA (Dutch Dakota Association) bestaat ook 50 jaar en heeft haar jubileum net achter de rug. Hierover spreekt Luc Maenen, Commercie en Vluchtcoördinator. Hij spreekt over de rijke historie van de DC-3 en hoe dat heden ten dage nog wordt beleefd.


Programma

* 13.30 uur - Inloop met koffie of thee

* 14.00 uur - Opening en inleiding KNVvL-ALA

* 14.15 uur - Presentatie door Dhr. Dr. Peter Nijhof, huisarts en Luchtvaart- en LCR Reizigersgeneeskundige

* 15.30 uur - Korte pauze

* 15.45 uur - Presentatie door Dhr. Luc Maenen, vluchtcoördinator en commercie

* 16.30 uur - Aansluitende borrel ter gelegenheid van ALA-50+ jaar

* 17.30 uur - Einde

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het mailadres: activiteiten.ala@knvvl.nl. Ook voor vragen kunt u gebruik maken van dit mailadres.