De KNVVL | Afdeling ALA is opgericht op 10 december 1970 te Schiphol en is nu bijna 52 jaar. De viering liepen we mis door Covid-19. Daarom worden er twee interessante voordrachten in de vorm van een mini-symposium georganiseerd op de 10e. Hiermee vieren we de 'unieke leeftijd' van 50+. Hopelijk kan jij er als lid ook bij zijn!

Hieronder de gegevens voor het evenement:

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022

Locatie: Nationaal Transport Museum (NTM), Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ Nieuw Vennep

Tijd: 13.30 - 17.30 uur


Onderwerpen:

Thema 1

Airport Medical Services van KLM en Schiphol: presentatie door Dr. Peter Nijhof, huisarts en Luchtvaart- en LCR (Landelijk Co├Ârdinatiecentrum Reizigersgeneeskunde) Reizigersgeneeskundige. Aan bod komt een uitgebreid palet van luchtvaartgeneeskunde. Zijn praktijk maakt deze functie van onder meer (LCR)-Reizigersgeneeskunde bijzonder. Hij vertelt er graag meer over.

Thema 2

De DDA (Dutch Dakota Association) bestaat ook 50 jaar en heeft haar jubileum net achter de rug. Hierover spreekt Luc Maenen, Commercie en Vluchtco├Ârdinator. Hij spreekt over de rijke historie van de DC-3 en hoe dat heden ten dage nog wordt beleefd.


Programma

* 13.30 uur - Inloop met koffie of thee

* 14.00 uur - Opening en inleiding KNVvL-ALA

* 14.15 uur - Presentatie door Dhr. Dr. Peter Nijhof, huisarts en Luchtvaart- en LCR Reizigersgeneeskundige

* 15.30 uur - Korte pauze

* 15.45 uur - Presentatie door Dhr. Luc Maenen, vluchtco├Ârdinator en commercie

* 16.30 uur - Aansluitende borrel ter gelegenheid van ALA-50+ jaar

* 17.30 uur - Einde

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het mailadres: activiteiten.ala@knvvl.nl. Ook voor vragen kunt u gebruik maken van dit mailadres.