Zin in een heerlijke week vakantie in Nederland waarbij je ook nog een gezellige wedstrijd vliegt? Schrijf je in voor de zomerwedstrijden van zaterdag 13 tot vrijdag 19 juli op Malden!

De zomerwedstrijd is als vanouds een gezellige wedstrijd met een gemêleerd deelnemersveld. Van fervent wedstrijdvlieger, de vakantievlieger tot de nieuweling of herintreder. Iedereen die de Junioren heeft gevlogen of 5 wedstrijddagen in de knip heeft is gekwalificeerd om deel te nemen.

Met zijwieltjes?

Om de stap voor de nieuweling en herintreder te verkleinen is er gezocht naar een manier om de drempel te verlagen. Daarom is voor degenen die dat willen tijdens de zomerwedstrijden de mogelijkheid om aan te sluiten bij het TABOE ondersteuningsprogramma. Een mooie combi die dit jaar voor het eerst wordt beproefd.

Dit betekent dat liefhebbers gecoacht kunnen worden tijdens de Zomerwedstrijden 2024! Daarnaast worden er in de avonden interessante presentaties van ervaren wedstrijdvliegers gegeven en kunnen vluchten gezamenlijk worden geanalyseerd. Voldoe je nog niet aan de kwalificatie-eisen? Zoek een ervaren wedstrijdvlieger die met je mee wil in een tweezitter!

Beetje verschoven: nu van zaterdag t/m vrijdag

Anders dan andere jaren wordt er gevlogen van zaterdag tot en met vrijdag zodat clubkisten maar één weekend weg zijn van het eigen veld. De opdrachten en afstanden die we vliegen zijn afhankelijk van het weer, maar we blijven een NK kwalificatiewedstrijd. We proberen jullie dus zeker uit te dagen het beste uit jezelf en je vliegtuig te halen.

Heb je na een mooie vliegdag geen zin om je kist te demonteren? Dan is er wellicht een plekje voor je in onze hangar. Reserveren is wel slim, want zelfs in onze hangar is de ruimte beperkt.

Regio Nijmegen: veel te doen in de week van 13-19 juli!

Wat ook mooi is: deze week valt in bijna alle regio’s in de schoolvakantie waardoor je gezin gezellig mee kan! Heeft je ophaler zin in een goed feestje? Dat komt mooi uit, het is ook de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is niet alleen een bijzondere wandeltocht, maar ook een van de grootste gratis festivals van Nederland. In de omgeving van Malden is naast de Vierdaagsefeesten en de kartbaan voor de ophalers ook voor de kinderen veel te beleven, van een zwembad tot een maisdoolhof, het is allemaal in de omgeving.

Luxe campingvoorzieningen

De camping op Malden is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen weekje vakantie. Of je nou in de zon wil staan of onder een boom, er is altijd een stroompaal in de buurt. Naast het dames en heren sanitair is er ook een familie badkamer. Ook zijn er afwas plaatsen en is er een wasmachine. We hebben onze eigen huiskamer met dakterras waar je iets kan drinken en een zakje chips kan pakken, zin in een stuk taart of bitterballen? Voor de luxere beleving biedt het terras van de Zweef Inn alles wat je nodig hebt.

Nu alleen nog even zorgen dat je current bent én een paar keer een eendaagse wedstrijd meevliegen. En vergeet niet om in te schrijven..