Geachte leden van de KNVvL,
Mijn naam is Pepijn Root (19) en ik ben student bij het Alfa-college en volg de opleiding Human Technology/Product Onderzoeker in Groningen. Bovendien ben ik ook solist bij de zweefvliegclub Hoogeveen. Op dit moment ben ik voor mijn examenproject bezig met een onderzoek naar het innoveren van zweefvliegkussens.

Afgelopen zomer heb ik een vooronderzoek gedaan naar zweefvlieg(zit)kussens. Voor dit project heb ik een proof of concept gemaakt (Prototype) voor de LS4 van de vliegclub. Hiermee hebben een aantal solisten gevlogen en hun mening gedeeld. Uit dat onderzoek is nu dit project tot stand gekomen.

Is er een markt voor?

Mijn examenproject gaat over het innoveren van de zweefvlieg(zit)kussens en het eventueel produceren hiervan. Met dit onderzoek wil ik een marktonderzoek doen voor de mogelijke vraag naar ergonomische zweefvlieg(zit)kussens.

Ik heb een kleine enquête opgesteld om hier achter te komen. Het is de bedoeling dat bij voldoende deelname u uiteindelijk een kussen bij mij kunt bestellen dat specifiek wordt gemaakt voor het desbetreffende type (zweef)vliegtuig.

Met vriendelijke groet
Pepijn Root
email:rpepijn@gmail.com

https://www.survio.com/survey/...