.. save the date: 16 september

Lieve zweefvliegsters van Nederland, 16 september is het dan zover, de Nationale vrouwenvliegdag! De laatste keer op Teuge was een groot succes (zie de foto..), daarom lijkt het ons leuk om weer bij elkaar te komen. Dit jaar zijn we te gast bij de Amsterdamse Club voor Zweefvliegen op Soesterberg.

Wat zijn we van plan?

De vrouwenvliegdag staat volledig in het teken van ontmoeting, inspiratie en uitwisseling. Je krijgt de kans om andere (voormalig) zweefvliegende dames te ontmoeten, te leren tijdens leuke workshops en lezingen en te kletsen over waar zweefvliegende vrouwen tegenaan lopen. We steken de dag feestelijk in en vieren girl power binnen het zweefvliegen. En natuurlijk mag een startje niet ontbreken.

Kosten?? Sponsoring??

We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en zijn druk op zoek naar sponsors. Heb je tips of zou je een sponsor voor deze dag willen zijn? Laat het ons weten en we kijken graag samen naar de mogelijkheden!

Alvast registreren? Heb je vragen of suggesties?

Meer informatie zal spoedig volgen. Wil je op de maillijst om deze informatie te ontvangen, vul dan het formulier in. https://forms.gle/GGrmDAfrXhKi...

Wij organiseren deze dag met enthousiasme voor alle (voormalig) zweefvliegende vrouwen. Heb je vragen of leuke ideeën, schroom dan niet om contact op te nemen met Britt Mink (Vliegclub Haamstede, 0625345798), Lizzy van Zomeren (ACvZ) of Sanne Vos-Zwart (ZCD, 0648237804).