Woensdag 19 mei tot en met vrijdag 28 mei 2021 wordt de NK gehouden op vliegveld Terlet, georganiseerd door de Gelderse Zweefvliegclub.
Zoals gebruikelijk wordt het NK voorafgegaan door 2 trainingsdagen op maandag 17 en dinsdag 18 mei. Openingsbriefing dinsdagavond 18 mei en prijsuitreiking vrijdagavond 28 mei.

Corona...

"Uiteraard zijn er nog vele vraagtekens voor ons als organisatie ten gevolge van de Corona crisis en zullen wij nog vele afwegingen moeten maken hoe wij in deze veranderde samenleving op een veilige en verantwoorde manier het NK kunnen organiseren. Wij hopen als NK organisatie, in nauwe samenwerking met de SNZT, GeZC en andere Terletse gebruikers, hier op de juiste wijze vorm aan te geven. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een ander NK dan wij gewend waren, maar we gaan ervan uit hierdoor de pijnlijke beslissing van maart dit jaar om het NK 2020 te cancelen niet te hoeven herhalen in 2021. Na overleg met CW&S, SNZT en GeZC hebben wij besloten om de periode in ieder geval te bepalen en aan te vangen met de voorbereidingen. In januari zal de inschrijving open gaan."