De voorbereidingen voor de KNVvL-lidmaatschappen 2020 zijn in volle gang. Zweefvlieger Jeroen Beeke heeft weer een mooi ontwerp gemaakt voor de KNVvL-ledenpas. Deze keer in warme roodtinten. De kleur van de liefde: passie voor Luchtsport en Luchtvaart.

Natuurlijk hopen we dat je lid blijft, je ontvangt dan voor de Kerst nog je ledenpas en verzekeringsbewijs voor 2019. De factuur voor het lidmaatschap versturen we begin januari per e-mail. Deze factuur kan je afwachten; je verzekering en lidmaatschap lopen gewoon door.

Opzeggen lidmaatschap

Stop je per 2019 toch met deze mooie luchtsport, denk er dan aan dit tijdig aan te geven bij je club én bij de KNVvL. Dit laatste regel je eenvoudig zelf via mijn.knvvl.nl, maar je kan ook een e-mail sturen naar de KNVvL-Ledenservice (ledenservice@knvvl.nl).

Let op: opzeggen moet je vóór 1 december 2019 doen! Is je opzegging bij de KNVvL te laat, dan heb je een betaalverplichting voor het volledige lidmaatschapstarief van 2020. Dit conform de KNVvL-statuten en huishoudelijk reglement.