Beste mede vliegers en vrienden van vliegclub Haamstede,

In 2021 mochten wij 65 kaarsen uitblazen en dit willen we dan nu ook graag met jullie groots gaan vieren!

Via deze weg nodigt Vliegclub Haamstede je dan ook graag uit om dit samen met ons te vieren tijdens onze Fly-in & jubileumfeest op 20 augustus 2022. Tijdens deze dag is het mogelijk om de gehele dag in te vliegen. Vanaf 17:00 uur stromen er koude biertjes uit de tap om samen te proosten op ons jubileum. Om 18:30 uur zal de barbecue aan gaan voor ieder die mee wilt eten. De kosten voor de barbecue zullen €20,- per persoon zijn inclusief twee consumpties. Na de barbecue maken we er een goed feest van onder het genot van goede muziek en lekkere drankjes.

Aanmelden (en betalen) vóór 10 augustus

Ben je er ook om het samen met ons te vieren? We vragen je om je vóór 10 augustus aan te melden door middel van dit aanmeldformulier, Later dan 10 augustus definitief doorgeven of je vliegend komt? Dat is geen probleem, we ontvangen wel alsnog graag de aanmelding vóór 10 augustus in verband met de barbecue. Mocht je gezellig mee eten bij de barbecue verzoeken we je om op voorhand het bedrag naar ons over te maken. Dit kan naar NL89RABO0121377172 t.a.v Vliegclub Haamstede. Om de betaling aan je aanmelding te koppelen, vragen we je om de naam waarmee je je in het formulier aanmeldt in je omschrijving te zetten bij het overboeken van het bedrag. In verband met te maken kosten, is de aanmelding na 10 augustus definitief en kunnen wij geen garantie geven op terugbetaling.

Blijf je logeren? primitief of luxe...

Er is een mogelijkheid om te blijven slapen in de hangaar. Hiervoor dien je zelf al je slaapspullen te regelen zoals een matras, dekens, kussen etc. Het is niet toegestaan om een tent buiten neer te zetten in verband met het natuurgebied waarin wij zitten. Pal bij onze poort zit een Fletcher hotel, dit is samen met nog andere hotels in het gebied, een alternatieve optie. Indien je in de hangaar wil blijven slapen, verzoeken wij je om dit bij je aanmelding aan te geven.

Fly -in naar Haamstede! Neem je de uitdaging aan?

Alle vliegtechnische informatie rondom de Fly-in zullen wij begin augustus met de aangemelde vliegers delen. Mochten er voor die tijd hier vragen over zijn of over andere zaken rondom het evenement, dan kun je altijd mailen naar jubileumvchaamstede@gmail.com en wij komen er dan bij je op terug!

We hopen je te mogen ontvangen op 20 augustus 2022 bij onze Fly-in & Jubileumfeest om samen te proosten op ons 65 jarig jubileum!