Technicus worden: iedereen kan het, was een poos geleden hier te lezen.

Ja, maar als je dat nou lastig vindt, zelfstandig bestuderen van de theorie, dan zou het wel helpen als er een klasje was; een klasje zoals bij veel clubs wordt georganiseerd voor de theorie van SPL. Ook tijdens de ALV van 16 oktober werd daar naar gevraagd. Een klassikale opleiding voor technici

Gezamenlijke aanpak

Er zijn op korte termijn veel nieuwe technici nodig. En er gaan stemmen op om zo’n klasje te gaan organiseren. Hugo Ording heeft het initiatief genomen om te gaan onderzoeken hoeveel behoefte er is, en of er ook vrijwilligers zijn om les te geven in de verschillende onderdelen. En iemand die de coördinatie op zich kan nemen.

Hij zet daarvoor een mailing uit aan alle clubs.

“Maar zou het ook in de Nieuwsbrief kunnen?”

Ja zeker! Je weet nooit of elke potentiële leerling technicus via de clubbesturen wordt gevonden.

Dit zijn de vragen:

* Wil jij technicus worden en heb je behoefte aan een theorieopleiding?
* Ben je clubbestuurder en heb je belangstelling voor ondersteuning van jouw aankomend technici? Hoeveel mensen zouden uit jouw club willen deelnemen?
* Beheers je een van de voorgeschreven vakken ( menselijke factoren, Luchtvaartwetgeving, Casco Hout, Casco Composiet, Casco Metaal, Casco algemeen, Motor, Radio/ communicatie/instrumenten) en ben je bereid om les te geven?
* Vind je het interessant om de opleiding te coördineren?

Als je antwoord op een of meer van deze vragen "Ja!" luidt - kom in actie!

Kom in actie en meld je dan; bij je eigen bestuur of clubtechnicus. Of rechtstreeks bij Hugo Ording. Uiterlijk 5 december, maar mag ook eerder.