Geacht zweefvliegend Nederland!

Zoals velen van jullie wellicht al weten bestaat de Zweefvliegclub Eindhovense Studenten dit jaar ZEStig jaar en dat willen we groots vieren, en wel met heel zweefvliegend Nederland! Deze dag zal plaatsvinden op 17 juni a.s. op vliegveld Venlo, waarvoor onze grote dank uitgaat naar de VEZC!!

Vanaf 14:00 wachten we je op en begint het gezelligste zweefvliegfeestje van het jaar. Jullie keuze: Fly-In of Drive-In!!!

Wat gaat er gebeuren - uiteraard in passende stijl

Er zullen die dag verschillende activiteiten rondom de hangaar en het veld georganiseerd worden. Static display – inspirerende lezingen – biertuin – BBQ – live muziek – DJ party – camping – (kater)ontbijt etc. Oftewel je kunt blijven slapen en voor ontbijt wordt gezorgd!

Het thema van de dag is Soaring Sixties. We gaan terug in de tijd en willen jullie dan ook graag zien in je beste jaren 60 outfit! Maar anders ben je ook welkom natuurlijk ;-)!

Aanmelden voor 1 juni

Aanmelden kan VOOR 1 juni via deze link:

of via de QR code op de poster. Lees het aanmeldformulier aandachtig door. Een correcte aanmelding is een betaling + het versturen van het formulier!!!

Opgelet voor de leden van de VEZC:
jullie krijgen binnenkort een aanmeldlink via de secretaris van jullie club, dus niet aanmelden via dit formulier ajb!

Tot dan! 1 2 3 4 5 6 vlieg op!

P.S. Spread the word. Heel zweefvliegend Nederland is welkom!!