De commissie verzekeringszaken van de afdeling zweefvliegen is de vraagbaak voor het bestuur, commissies, clubs en leden op het gebied van verzekeringen. Het gaat om verzekeringen en -risico’s in relatie tot het zweefvliegen. Wettelijke aansprakelijkheid, casco, grondrisico, bedrijfs- en bestuurdersaansprakelijkheid bijvoorbeeld. En vaak zijn er vragen over het zweefvliegrisico in relatie tot reis-, zorg-, arbeidsongeschiktheid- of ongevallenverzekering. Of er wel of geen dekking is en hoe je het beste schade kan melden.
Daarnaast heeft de afdeling een aantal collectieve verzekeringen waarover jaarlijks overleg wordt gevoerd met de assurantiemakelaar.

Gezocht:

De commissie is op zoek naar een zweefvlieger die verstand heeft van verzekeren en zweefvliegen. Een diploma WFT Schade Particulier of Schade Zakelijk is wel gewenst en dat geldt uiteraard ook voor praktische ervaring in de branche. Tot slot is het van belang dat je geen direct belang hebt bij het afsluiten of bemiddelen van verzekeringen zodat je onafhankelijk kan informeren.

Belangstelling of vragen? Neem contact op met Sibout Gooszen, sibout.gooszen@gmail.com of 06 20976798